lördag 14 februari 2009

erfaren ordförande sökes!

Norrköpings Tidningar gör ett reportage om den som kanske blir ordförande för SD i Norrköping.

Läs det och sen kom tillbaks. Jag skrev ett inlägg...

"Ja, jag är också trött på soc.bidragstagare! SD kan väl börja med den största bidragstagaren! Ut med drottning Silvia Sommerlath (otroligt svensk efternamn) och omplacera hennes 2:a generations invandrarbarn, Madeleine, Carl-Philip och Viktoria Bernadotte (än mer svenskt efternamn!) Och sen raserar vi slottet och sätter upp en liten röd stuga med vita knutar. Och vitt staket. Sen så stänger vi ned varenda kebabställe och slår upp sill och potatis-restauranger som endast ska ha öppet måndag till fredag 10-16. Detsamma med matvaruaffärer! Och vi mer än halverar taxiflottan eftersom inga invandrare ska få köra omkring med oss! Jag menar, har de ens bilar i utlandet!? En dålig sidoeffekt är väl att ingen kommer att få tag på en taxi sent på kvällen men iochmed att inga invandrare kommer att finnas kvar vid det laget så kommer absolut ingenting att hända oss! Nattbussar får ioförsig avskaffas. Och glöm affärer som är öppna under alla lov såsom påsk, kristi himmelsfärd och sportlovet.
Precis som det var för över 300 år sen! Ja, för det det var då invandringen började! Bernadotte, von Platen och de Geer! Vad har de gjort för vårt land egentligen?! Och Henke Larsson ska inte få spela fotboll! För att inte tala om Ibrahimovic. Weinhandl och Murray ska inte ens få se en puck! Eller vad tycker ni, herr Wiechel?

Jag menar, vad har invandrare någonsin gjort för vårt land?
Vi klarar väl oss utan sjuksköterskor? Och färdigutbildade läkare? Och högskolelektorer (sätt en fot innanför universitetsvärlden så vet ni vad jag pratar om)? Och de som tar nattskiften och jobbar hårt, de klarar vi oss utan!
Vi kommer att gå miste om sjuhelvetes massa skatteintäkter, men vad gör det? Jag menare, vi kommer ju att spara in en massa soc-bidrag! För du har väl kollat upp den statistiken väl? Du vet väl hur det ser ut och inte hur du vill att de ska se ut? Eller? Tyvärr får vi fortfarande dras med a-lagare, för de är väl svenskar? Eller ska vi utvisa alla som inte ser ut som oss vanliga? Som inte går klädda likadant, som inte ser ut som som vi vill att folk ska se ut?

Så vi får äntligen en så likriktad kultur som möjligt! Precis som det var 200 år sen. Fast utan potatis. Potatisen är från Peru och skattesystemet är islamiskt och siffror, ty de är från mellanöstern. Men i övrig, så får vi precis den kultur i södra skåne som var likadan den som då fanns i översta norrland. Precis som den är idag! Jag menar du kan inte gå omkring på Gotland och inte stöta på en äkta gotlands dalahäst, fast från Gotland! Eller?
Fast vi behåller väl de amerikanska elementen i vår kultur? Jag menar, vi måste väl ha en fest på halloween!
Sen när vi vill ha lite kulturinput så är det bara att resa utomlands och fråga om det finns svenskt kaffe på hotellet.
Precis som det aldrig har varit. Vakna upp och inse verkligheten.
(det som inte fattar sarkasmen...borde inte vara i forum)"

Sen blev jag kallad för "en så bajsnödig person" av PatteÖ i forumet. Konstruktivt.


1 kommentar: